Revisi Grafik Genius Sains Tahun 1, 2, 3
Fara Emelia Baizura
RM 8.9
SINOPSIS

LEPAS NI CONFIRM ANAK-ANAK DARJAH 1, 2, 3 SUKA GILA DENGAN SUBJEK SAINS. SILAP-SILAP TERUS JADIKAN SHEIKH MUSZAPHAR SEBAGAI IDOLA.
.
.
Sebelum ni ramai yang dok tanya, bila nak keluarkan buku rujukan Sains Tahap 1 (darjah 1, 2, 3) pulak. Yelah, buku Peta Minda Genius Sains Tahun 4, 5 dah lama keluarkan, kan?
.
.
So, demi merealisasikan permintaan semua peminat-peminat Bestari, kini kami lancarkan buku kedua dalam siri ini iaitu: 
.
.
REVISI GRAFIK GENIUS SAINS TAHUN 1, 2, 3
REVISI GRAFIK GENIUS SAINS TAHUN 1, 2, 3
REVISI GRAFIK GENIUS SAINS TAHUN 1, 2, 3
.
.
Buku sebelum ni yang juga buku best seller Bestari mendapat permintaan yang sgt tinggi di pasaran. Peminat ternyata berpuas hati dengan kualiti dan isi kandungan buku ini sampai berkali-kali suruh kami keluarkan next siri termasuklah buku utk sekolah menenngah.
.
.
Nak tahu juga kenapa mak ayah perlu belikan buku ini kepada anak-anak comel mereka? Kalau korang dah baca ni mesti terus nak beli cepat-cepat..
.
.
- First, grafik dalam buku ni colorful, comel dan senang paham.
- 2nd, isinya selaras dengan kandungan dalam buku teks, sangat lengkap & padat. 
- Buku ni dapat mengubah persepsi yg mengatakan subjek Sains tu susah dgn adanya gambar yg menarik & eye catching.
- Teknik belajar yang paling efektif dan berkesan utk fahamkan anak-anak.
- Format yg diketengahkan adalah format yg paling terkini.
- Ia diolah oleh guru-guru yang sgt berpengalaman dlm subjek Sains.
- Amat-amat sesuai digunakan utk revisi menjelang exam.
.
.
Betullah kata angkasawan negara, Sheikh Muszaphar. Sains ni kalau kita faham memang sangat-sangat seronok. Kalau tak faham tu yang jadi susah dan malas utk ambil tahu.
.
.
So, admin nak tanya buku ni sangat menarik ke tak? Kalau menarik dan wajar utk dibeli, sila komen "MENARIK!"
.
.
Siapa yang paling awal komen admin nak belanja hadiah untuk korang. Lepas tu boleh la tanya kat komen camne nak dapatkan buku ni ya, insya Allah admin akan jawab dengan sepantas kilat.
.
.
#bestarikarangkraf #revisigrafik #sains #genius #tahapsatu

KATEGORI
Sekolah Kebangsaan
ISBN
978-967-474-621-6
TARIKH TERBIT
07 Januari 2019
MUKA SURAT
60 helaian
BERAT
300 gram
KOMEN
DAPATKAN BUKU INI